Bunn

bunn-logo

Amerikanske BUNN producerer filterkaffemaskiner til alle førende kaffekæder i verdenen. Maskinerne fra BUNN er kendt for at kunne bringe det bedste frem i alle kaffebønner med deres unikke brygsystem, der kan tilpasse brygget til hver enkelt kaffebønnetype.

Brewwise intellingence systemet sikrer, at hver bønnetype males og brygges ens hver gang, præcis på den måde, der passer bedst til valget af kaffebønner.

Der kan programmeres en bryggemetode til hver kaffebønnetype. Kaffemaskinen og kaffekværnen taler sammen via en indbygget chip i kaffefilterholderen, så kaffemaskinen altid ved, hvilken type bønne der skal brygges kaffe af og hvor stor en portion der skal produceres.

Kaffen brygges direkte ned i de særlige BUNN servere på enten 3,7 L og 5,7 L der kan holde kaffen dejlig varm og frisk i op til 4 timer. Serverne har indbygget timer, der selv tæller ned fra 4 timer og fortæller, hvornår det er tid til at kassere kaffen. Servere kan placeres, hvor man har brug for dem på særlige stande, der er udviklet til dem.

Website: www.bunn.com

portrait-joyful-young-man-white-shirt-removebg-preview-enhanced-570x612
Ikoner af mad

Vi vil meget gerne høre fra dig

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information om vores produkter og forretningsmuligheder.

    Ring til os +45 43 29 20 00