Kaffeløsninger

Kaffeløsninger til virksomheder, barer, cafeer, kaffebarer, kontorer restauranter, cafeterier & hoteller.

Vores kunder sætter stor pris på vores valg af kvalitetskaffe og kaffeløsning.

Jonas Preisler Owner / Restaurant Rungsted Golf Klub

Inter Gastro er kommet med på vores Barista Kaffe rejse, som vi ser frem til at udvikle i samarbejde med dem.

Birgitte Rohde Durlev Project Lead McCafé / Project Manager – Equipment

Cimbali-M100-Attiva-in-White-
M200 restaurant/bar
cimbali_hotel

Hos Inter-Gastro A/S har vi bl.a. specialiseret os i kaffe og kaffebaserede drikke, herunder espresso og traditionel filterkaffe, så vi i dag repræsenterer en lang række spændende leverandører og producenter med udstyr til cafeer/kaffebarer, restauranter, cafeterier, hoteller og kontorer. Og har kaffeløsninger der matcher ethvert behov.

Vi har en kvalitetsprofil, der svarer til de høje krav, som vores kunder stiller og derfor leverer vi kaffeløsninger og udfører service for landsdækkende kæder som bl.a.: McDonald ́s – Burger King – Espresso House – Starbucks – 7-Eleven – mfl.

Vi er specialister i at sammensætte kaffeløsninger, der passer perfekt til jeres behov, og vi står klar til at hjælpe jer med at finde den rigtige kaffeløsning til jeres virksomhed. Lige fra valg af kaffemaskine, til valg af kaffebønner.

  Kaffeløsninger til hoteller, restauranter, cafeer og kaffebarer

  God kaffe er en vigtig detalje for hoteller, restauranter og cafe. Og kvaliteten af den kaffen som bliver serveret har stor indflydelse på gæsternes oplevelse. Hvad enten om der serveres kaffe til store selskaber, en god espresso til den fine middag, eller om det skal være en nem og hurtig to-go kaffe, så har Inter-Gastro en kaffeløsning der passer til jeres erhverv. Hos Inter-Gastro er vi specialister i at lave kaffeløsninger til hoteller, restauranter og cafeer. Vi har leveret kaffeløsninger til nogen af Danmarks største kæder, og hver eneste dag bliver der serveret flere tusind kopper kaffe fra Inter-Gastros kaffemaskiner rundt omkring på hoteller, restauranter & cafeer i Danmark.

  Se vores espressomaskiner
  m100-descrizione3
  Office coffee

  Kaffeløsninger til firmaer, kontorer, erhverv & møder

  Danmark er en af de mest kaffedrikkende nationer i verden. Hver dansker drikker i gennemsnit fire kopper kaffe hver eneste dag. En god kaffemaskine til kontoret er derfor aldrig en dårlig idé, og er blandt de personalegoder som medarbejderne værdsætter højtest. Kaffe er med til at øge den gode stemning på kontoret, og kaffemaskinen bliver hurtigt et sted, hvor medarbejderne mødes og hilser på hinanden. Med en god kaffeløsning viser man som virksomhed, at man gerne vil investere i sine medarbejdere.

  Vores kaffeløsninger til virksomheder, kan tilrettelægges så de passer til ethvert behov. Uanset om I skal bruge kaffe, der skal serveres for kunder, kaffe til store møder eller selvbetjeningskaffe til medarbejderne på kontoret. Alle vores kaffemaskiner og alle vores kaffe blends er af højeste kvalitet, og med en erhvervskaffeløsning fra Inter-Gastro vil du altid kunne tilbyde dine medarbejdere og kunder en forrygende kop kaffe.

  Vores kaffemaskiner

  Vi har et bredt udvalg af kaffemaskiner, så vi har kaffeløsninger der passer, uanset om du skal bruge en fuldautomatisk espressomaskine, en kaffeautomat med høj volumen eller en traditionel espressomaskine til at tilbyde jeres gæster og medarbejdere en kop kaffe af højeste kvalitet. Se vores udvalg her.

  Billede af cappuchino

  Alt hvad I har brug for, samlet et sted

  Vi tilbyder også relaterede kaffe produkter til at skabe den perfekte kaffeløsning for jeres virksomhed. Med alt fra kaffebønner, the, kakao og ekstra udstyr som mælkekøleskabe, kopholdere, rengørings produkter, kaffekopper, to-go kopper osv. Læs mere om vores kaffe tilbehør her.

  Mange virksomheder begår ofte den fejl, at de kun fokuserer på valg af kaffemaskine og glemmer kvaliteten af kaffebønnerne. Hos Inter-Gastro har vi en lang række af forskellige kvalitets kaffebønner, du kan læse mere om dem her.

  Ring til os +45 43 29 20 00