Nieco

Nieco

I 1967 blevet firmaet, Golden Rule Metal Products grundlagt, købt af en mand ved navn Gene Laeson. Han omdøbt firmaet til “National Industrial Equipment Co.” AKA: Nieco Corporation. 2 år senere blev Niecos første automatiske broiler til flamme stegning af hamburger bøffer designet og produceret. Samme år blev den første broiler solgt til Disneylands “Tomorrowland Terrace”

I dag har Nieco produceret og solgt over 60.000 broilers på verdensplan siden deres produktion startede tilbage i 1969 og den dag i dag er der stadig en Nieco automatisk broiler i Tomorrowland Terrace, derudover er Niecos broilers også solgt til nogle af verdens største fastfoodkæder som f.eks Burger King. Men de er ikke kun begrænset til disse store virksomheder, Niecos broilers er også installeret i sportsarenaer, forlystelsesparker og uafhængige restauranter verden over som ønsker en flamme grillet hamburger bøf.

I 2009 blev Niecos trademarkede teknologi, BroilVection ™, introduceret på markedet sammen med deres revolutionerende JF-serie. BroilVection er en kombination af broiling og konvektion, samt et nyt brændersystem, der genbruger energi for at forbedre broilerens ydeevne, tilføjer fleksibilitet og sparer store mængder energi.

Websitet: www.nieco.com

portrait-joyful-young-man-white-shirt-removebg-preview-enhanced-570x612
Ikoner af mad

Vi vil meget gerne høre fra dig

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information om vores produkter og forretningsmuligheder.

    Ring til os +45 43 29 20 00