xkchqf28eq8lzghtqmijq0fnrd456l

Ansul

AnsulLogo

ANSUL® er et globalt premiumbrand under Tyco Fire Protection Products, som specialiserer sig i at opdage-, hindre- og slukke brande i køkkener. ANSULs leverer alt fra håndbærbare og ildslukkere på hjul, til specielt designede brand-detektions- og brandslukningssystemer, samt systemer med udslips kontrol af farlige kemiske stoffer.

Alle ANSUL®s brandbeskyttelses produkter er designet og produceret efter strenge standarder og testet under kontrol af internationale uafhængige testlaboratorier og godkendelses bureauer.

ANSUL brand beskyttelsesprodukter blev introduceret på markedet i 1939 med den første patron betjente, tør kemiske ildslukker. Efterhånden som teknologien ændrede sig, nye farer opstod og fokus på sikkerhed steg, arbejdede ANSUL-produktingeniører hånd i hånd med mange industrier for at udvikle produkter til at beskytte deres folk og ejendomme mod brand.

I dag huser ANSUL Fire Technology Center og Center of Excellence, et af de mest omfattende brand forsknings- og testfaciliteter i verden. Intet andet brandbeskyttelses brand understøttes af så, bredt baserede forsknings- og testfaciliteter med så mange forskere og ingeniører, der bruger 100% af deres tid på at forberede sig på fremtidens brandbeskyttelses- og sikkerhedsbehov.

Websitet: www.ansul.com

portrait-joyful-young-man-white-shirt-removebg-preview-enhanced-570x612
Ikoner af mad

Vi vil meget gerne høre fra dig

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information om vores produkter og forretningsmuligheder.

    Ring til os +45 43 29 20 00