'xkchqf28eq8lzghtqmijq0fnrd456l

Tea of Life

Tea of life-2

Tea of Life er en serie af velsmagende, delikate økologiske og fairtrade teer. Der er både sort- og grøn te, samt urtete – noget for enhver smag. Hele Tea of ​​Life-serie er fairtrade-certificeret og mærket med EU’s økologimærke

Fairtrade: Fairtrade-mærket er en international mærkningsordning, der arbejder for at sikre bedre løn og ordentlige arbejdsforhold for verdens udsatte bønder og arbejdere. Køber du en vare med Fairtrade-mærket på, har du givet de bønder og plantagearbejdere, der er med i ordningen, en fair pris for deres vare. Ud over en fair pris arbejder Fairtrade-ordningen også for, at varerne bliver produceret under ordentlige forhold, og at der bliver taget hensyn til miljøet. Helt konkret er der fx forbud mod børnearbejde, krav til sikkerhedsudstyr, forbud mod brug af sundhedsskadelige sprøjtemidler og strikse krav til beskyttelse af lokalmiljø, vandløb og biodiversiteten i nærområdet.

EU’s Økologi mærke: EU’s Økologi mærke er en garanti for at produktet er dyrket under økologisk samt kontrolleret efter retningslinjerne i EU’s økologiforordning.

portrait-joyful-young-man-white-shirt-removebg-preview-enhanced-570x612
Ikoner af mad

Vi vil meget gerne høre fra dig

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information om vores produkter og forretningsmuligheder.

    Ring til os +45 43 29 20 00