Baser til Italiensk Gelato
Viser alle 9 resultater
PreGel baser
PreGel tilbyder en bred vifte af varme og kolde procesbaser, der giver mulighed for personalisering og opfylder alle virksomheders behov. PreGel baser er vigtige ingredienser i pulverform til at lave unik og skræddersyede is og gelato. Vores premium baser giver det nødvendige fundament til at fremme optimal konsistens, cremethed, skorpe og tekstur til gelatoen. Det overordnede mål for vores baser er at strømline produktionen, samtidig giver de den nødvendige balance (med hensyn til sukkerarter, fedtstoffer og faste stoffer) for at fremme optimal konsistens, cremethed og scoopbarhed i gelato og sorbetto, mens de forbedrer enhver tilsat smag – traditionelle pastaer og
ForteFrutto®.
-
BASE CREMOSA FRUIT
-
FIBRAPLUS
-
SOFTY PLUS
-
PIU’ CREMOSO
-
SETAGEL® – VELLUTINA
-
Base GranFruttosa
-
Biancolatte Sprint base
-
Diamant 50, base til varm pasteurisering
-
Totalbase®