Skal vi ringe dig op?

    Pre Gel blev grundlangt på baggrund af ejerens, Dr. Luciano Rabbonis vision om at skabe nye gelato-smage. Dr. Luciano Rabboni startede tilbage i 1964 i hans garage i provinsen Reggio Emilia med lejlighedsvis at arbejde på nye gelato-smage og efter en voksende lidenskab for gelato besluttede Rabboni og hans kone sig for at grundlægge Pre Gel (forkortelse for “pre-gelato”, med henvisning til produktionstrin, der går forud for den færdige gelato) i 1967 og revolutionere gelato-verdenen med lanceringen af ​​flere prisvindende produkter.

    Firmaet regnes i dag som et af de førende inden for produkter til italiensk gelato, med et af de bredeste sortimenter af produkter til is- og gelatoproduktion.

    Under teksten kan man finde oversigten over alle produkterne, lige fra de mest simple hvor man blot tilsætter vand eller mælk til den ønskede smag, blander det sammen, hælder det på ismaskinen og så får man den lækreste gelato man kan tænke sig. Pre Gel har også mere avancerede isprodukter, hvor man har større mulighed for at individualisere sin gelato, da man selv skal blande sukker, smagspastaer mv. i miksen, inden den hældes på ismaskinen og man får derved en færdig gelato præcist som man selv ønsker den.

    I 2003, byggede Pre Gel deres første “Pre Gel International Training Center”, som var starten på deres globale gelato træningsnetværk Pre Gel ITC. Det er designet til dem, der ønsker at starte en karriere i gelato- og / eller konditor industrien, eller dem, der blot ønsker at forbedre de færdigheder, de allerede har. I dag har Pre Gel mere end 25 gelato-træningscentre over hele verden.

    Websitet: www.PreGel.it