Gennem årene har vi søgt at udvide vort sortiment, så vi i dag repræsenterer en lang række spændende leverandører med udstyr til cafeer/kaffebarer, convienceforretninger, isbarer/ishuse, restauranter, fast-food forretninger, cafeterier, hoteller og supermarkeder.
Vi har ikke kun leveret, men også serviceret et bredt udvalg af verdens førende og mest anerkendte fødevarer udstyr. Vores leverandører er velestimerede amerikanske og europæiske producenter, hvis kvalitetsprofil svarer til de høje krav, som vores kunder stiller.

Vi har bl.a. specialiseret os i udstyr til: Soft ice, milkshake, italiensk is/Gelato, sluch ice, flødeskum, kaffe og kaffebaserede drikke herunder espresso og traditionel filterkaffe, juiceløsninger, fritering, stegning (kombisteamere, lynovne batch eller bånd), FOOD TO GO koncepter til supermarkeder og convienceforretninger herunder bl.a. sandwich-, kylling- og iskoncepter.

Produkterne regnes for de førende på markedet i dag og medfører efterfølgende store omkostbesparelser i driften og ekstra indtjening hos vore kunder.

Dette gør Inter-Gastro A/S til en seriøs og solid leverandør, der i mere end 50 år har opnået et unikt omdømme hos kunder og leverandører, både for egen aktivitet på markedet og for de kvalitetsprodukter, der indgår i vores sortiment.