Taylor model C736.

Dette er den mest kompakte selvpasturiserende softicemaskine fra Taylor og den første maskine fra Taylor, der benytter en særligt udviklet gearpumpe til at tilføre optil 100% luft til softicen, hvilket letter rengøringen.

Meget lavt støjniveau: Denne nye model er den mindst støjende maskine, som Taylor har produceret til dato og den vil derfor kunne placeres steder, hvor det ikke tidligere har været muligt at placere en luftkølet softicemaskine.

Stor kapacitet: Trods det kompakte design er kapaciteten på ca. 40 kg. softice i timen.

Pasteurisering: Maskinen kan foretage manuel eller automatisk pasteurisering, som vælges efter eget ønske. Et nyt varmesystem sikrer en kortere pasteuriseringstid, der sparer el og sikrer et bedre slutprodukt.

Nyt enkelt betjeningspanel sikrer lettere betjening af maskinen og let adgang til vigtige informationer på dansk eller det sprog, som man ønsker.

Færre dele sikrer meget let rengøring.

Low Mix- og Mix out-sikring: Advarselslamper og valgfri lyd når nyt mix skal påfyldes. Altid mix i systemet, så luftproblemer undgås, når maskinen startes efter mix-påfyldning.

Dobbeltkammer version: Findes også som dobbeltkammer version – model C738. Denne maskinen giver mulighed for at køre med to forskellige slags softice som f.eks. jordbær og vanille samt at blande/twiste de to is.

Mål: H 90,80cm B 40,00cm D 63,80cm El: 3 x 380V – 16amp

Leave a Reply

Call Now ButtonRing til os +45 43 29 20 00