'

LaCimbali

lacimbali-logo

Den gode kaffe fortjener at blive brygget på en LaCimbali espressomaskine, der regnes blandt de absolut bedste på markedet. LaCimbali har siden 1912 fremstillet de førende traditionelle espressomaskiner og senere også fuldautomatiske espressomaskiner på markedet. Udvalget strækker sig fra de mindste modeller velegnet til mindre caféer, restauranter eller firmaer, til de mere avancerede og hurtige espressomaskiner, som kan dække ethvert behov.

Samtlige maskiner leveres med LaCimbali’s patenterede Smart Boiler System, der sikrer konstant damp og vandlevering, så man aldrig løber tør uanset, hvor travlt man har. Maskinerne kan ligeledes leveres med det unikke patenterede system BDS – Barista Drive System, som sikrer, at det altid er den perfekte kop kaffe, der brygges hver gang uanset hvem, som betjener maskinen. Kaffekværn og espressomaskine kommunikerer trådløst omkring hvilken ”bajonet”, som der er valgt (enkelt, dobbelt eller amerikano bajonet) og der sendes besked om hvilken ”bajonet”, der kommer til maskinen og kun den valgmulighed, som passer til ”bajonetten” er mulig for brugeren at vælge, derfor minimeres mulighederne for fejlbetjening.

En anden stor LaCimbali fordel er PGS systemet, som sikrer, at kaffekværnen altid maler kaffen i den finhed, der giver den perfekte gennemløbstid gennem ”kaffekagen”. Maskinen kontrollerer løbende over de sidste 5 produktioner og sender besked til kaffekværnen, hvis noget skal ændres enten, at der skal males grovere eller finere for at opnår den optimale gennemløbstid. Disse features gør det nu muligt for utrænet eller skiftende personale at producere den perfekte kop kaffe hver gang.

Maskinerne kan også monteres med LaCimbalis automastiske steamer arm – TURBOSTEAM, der nemt og hurtigt automatiske steamer mælken præcist til den konsistens, som man ønsker. Der kan programmeres 4 forskellige indstillinger til 4 forskellige mælkeskum. På denne måde får kunderne altid en perfekt steamet mælk til espressoen.

Websitet: www.cimbali.com

portrait-joyful-young-man-white-shirt-removebg-preview-enhanced-570x612
Ikoner af mad

Vi vil meget gerne høre fra dig

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information om vores produkter og forretningsmuligheder.

    Ring til os +45 43 29 20 00