La Cimblai – Den nye generation af fuldautomatiske espressomaskiner med TOUCH skærm

LaCimbali S39 barsystem TOUCH Turbosteam

Som en konsekvens af LaCimbalis nye design på de manuelle maskiner, har dette medført nogle helt nye fuldautomatiske maskiner, som med det unikke design er med til at fremhæve baren eller restaurantens indretning på smukkeste måde.

Disse modeller leveres som noget ganske unikt, enten som Touch modeller, hvor den enkelte drik betjenes direkte på en skærm, og hvor det er muligt at indsætte sit eget ”privat-logo” eller interiør billede mod et mindre tillæg. Maskinen leveres standard med 2 indbyggede kaffekværne og kan udvides til en tredje.

Leveres som total fuldautomatisk model tilkoblet et minikøleskab, eller med en manuel/TURBO steamer, alt efter ønsker og behov.

LaCimbali S39 barsystem Turbosteam er udstyret med det patenterede Smart Boiler technology, der sikrer konstant damp og vand levering, så man aldrig løber tør, uanset hvor travlt man har. Dette resulterer i en altid perfekt kop.

LaCimbali S39 barsystem Turbosteam er udstyret med det patenterede Turbosteam. Turbosteam er LaCimbalis patenteret temperatur damp-føler, som konstant giver damp og luft og derved tillader den håndfri damparm at dampe en stor kvantitet mælk uden manuel afbrydelse. Takket været en indbygget luftkompressor bliver luft integreret ind i mælken og produktionen af damp og luft stopper automatisk, når man når det ønskede resultat, hvad angår mælkeskum og varm mælk. Resultatet bliver en altid perfekt skummet mælk til både Latte og Cappuccino uanset, hvem der betjener maskinen.

LaCimbali S39 barsystem MilkPS har et indbygget cappuccino system kaldes Milk Precision System (MilkPS), som giver ensartet mælkedossering til cappuccino og andre mælkebaserede drikke og mulighed for individuel mælke temperatur.

Ønskes elektromagnetisk tastatur, er dette også muligt. Stadig med to eller evt. 3 indbyggede kaffekværne, tilkoblet minikøleskab, manuel eller TURBOsteamer.

Modellerne har separat vand til te, samt et helt enkelt, fuldautomatisk rengøringssystem, indbygget i maskinerne. Mulighed for opvarmning af kopper/glas på toppen, er ligeledes til stede.

S39 Barsystem 2010