https://www.youtube.com/watch?v=M21AuUFK1fo

ISA indretnings løsninger

Løsninger til barer, gelato- & isbutikker, konditorier, bagerier, cafeterier og selvbetjeningsområder.

DESIGN YOUR SPACE

Inter-Gastro stræber hver dag efter at finde den rigtige løsning på alles individuelle behov. Hvilket vi gør ved at stille det bedste udstyr og teknologi til rådighed inden for den kølede fødevareindustrien.

Fantastisk, og fleksibel. I vores øjne er rigtig 'skræddersyet' service, når den passer til kundernes behov, selv når behovene er langt ud over det sædvanlige. Vi arbejder i to forskellige serviceniveauer:

Standard

Levering og installation af det, der er inkluderet i projektet fra ISAs komplette sortiment af produkter dedikeret til en verden af is og mad. Med alt fra: salgsfremmende is- og kagediske, sprængkøler, skabe og køkkenborde.

Full Service

En komplet forsyning af alt, hvad der indgår i projektet, fra design og layout til levering og installation. Dette giver mulighed for design og implementering af enhver layoutløsning til barer, gelatobarer, konditorier, bagerier, cafeterier og selvbetjeningsområder. Her kombineres skønhed med pålidelighed for at sikre en perfekt visning og konservering af ethvert håndværksprodukt.

Se hele ISAs kollektion og muligheder