LaCimbali M1 Milk PS

LaCimbali M1 Milk PS

Højde (cm):     76,00
Bredde (cm):   35,00
Dybde (cm):    62,00
Vægt (kg):       54,00
Producent:      LaCimbali

Product Description

LaCimblai M1 Milk PS er ligeledes den mindste fuldautomatiske espressomaskine fra LaCimbali. Den har en stor ydeevne og kan producere op til 200 kopper i timen. Maskinen er idel til mindre cafeer, restauranter eller lignende som også ønsker at tilbyde sine kunder på italiensbrygget espresso og cappuccino. Maskinen har 8 forskellige program mulige kaffevalg, 2 vandtanke og 2 kaffekværne til 2 forskellige slags friske bønner.

LaCimbali M1 Milk PS er udstyret med det patenterede Smart Boiler technology der sikrer konstant damp og vand levering så man aldrig løber tør uanset hvor travlt man har, hvilke resulterer i en altid perfekt kop.

LaCimbali M1 Milk PS Maskinen har et indbygget cappuccino system kaldes Milk Precision System (MilkPS), som giver ensartet mælkedossering til cappuccino og andre mælkebaserede drikke og mulighed for individuel mælke temperatur.

LaCimbali M1 Milk PS er maskinen til kunden, som ønsker den fuldautomatiske maskine, som laver alle espresso baserede drikke, blot ved tryk på en enkelt knap.

LaCimbali M1 Milk PS har et indbyggede rengøringssystem, der gør maskinen nem at vedligeholde.

Se også nedenstående La Cimbali video link: