Så er Frozen Yoghurt endelig kommet til Danmark.

Frozen Yoghurt en flydende base som man hælder på soft ice maskiner og tilsætter den ønskede smag i form af koncentreret frugt eller f.eks chokolade.

Det færdige produkt er mindre sødt end vanlig soft ice og indeholder  væsentligt mindre fedt da det er lavet på sødmælk tilsat yoghurt, hvilket giver en herlig frisk smag der sammen med den friske frugt topping giver en fantastisk smagsoplevelse.

Produktet bliver markedsført med stor succes som et sundt snakmåltid som:

  • Er rigt på calsium
  • Styrker knogler og tænder
  • Booster immunsystemet
  • Er godt for fordøjelsen
  • Hjælper mod acne og er godt for huden

Produktet sælges fra butikker hvor der er en trendy lys indretning med masser af indtryk og billeder af friske frugter og sundhed – gerne med en behagelig rolig lounge agtig musik i baggrunden. Butikkerne kan laves både som betjente og selvbetjente.

Fænomenet har gjort “is måltidet” til et trendigt sundt snak måltid som kan nydes når som helst.

De mest succesfulde koncepter er de selvbetjente hvor kunderne tager et bæger og tapper den/de ønskede smagsvarianter, herefter forsætter de til de indbydende “topping barer” med friske frugter og lækker “tør” topping (chokolade stykker,  m & m´s, knuste cookies, müsli, etc.). Afslutningsvis bliver bægeret vejet og kunden betaler efter vægt.

De har vist sig at kunderne elsker at tappe produktet selv og blande det efter eget ønske og det giver ikke nogle praktiske problemer fordi de problematiske dele på soft ice maskinen er gemt væk fra kunderne.

Ring til os for at få mere afvide om hvordan De selv kan komme igang med at lave Frozen yoghurt til Deres kunder.

Vi garantere, det kan kun blive en succes